20 Mayıs 2017 Cumartesi

ZAOORGANICMAKEUPTR

Organik makyajın kalbinde ZAO Kurucusu David Reccole vardır.
ZAO ORGANIC makyaj ürünleri, derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva eder. Ve neredeyse tüm ZAO ürünlerinde mikronize gümüş tozu bulunmaktadır. Bu neden önemlidir?
Gümüş, doğası gereği doğal bir koruyucudur. Saf gümüşün bu mikro-parçacıkları hem antiseptik (özellikle cilt ve mukoza üzerinde) ve hem de anti bakteriyeldir. Böylece ürünü muhafaza eder ve cildi korur. Microsilver sıklıkla yanık tedavisi için kremlerde kullanılır
Hassas veya atopik bir cilde sahip olanlar, özellikle mikronize gümüş tozu onlara çok iyi gelecektir.
ZAO organik makyaj ürünleri aynı zamanda; nar özü, organik pirinç tozu, organik kabak çekirdeği yağı, Gingko Biloba Yaprak ekstresi ve organik kakao yağı içermektedir.
Bu ürün, tüm Zao ürünlerinde  parabenler (sentetik koruyucular) içermez. Zao ürünleri içinde nanoparçacık kullanmaz; mikronize gümüş nanoparçacık boyutundan daha büyüktür ve Zao ürünlerinde toksik koruyucular bulunmamaktadır.
Serbest radikal hasarlarının cilt yaşlanmasında etkili olduğu bilinmektedir. Zao ürünleri içeriği gereği yüzünüzde rahatsız edici bir etki yapmaz. Hatta bu ürün yüzünüzdeyken çıkarmadan bile uyursanız her hangi bir zararı yok aksine yüzünüzde sorunlu yerleri iyileştirme gibi bir etkiye sahip. Çok hafif ve ağırlık yapmayan bir yapıda.
Doğal bir etki için kapatıcı özelliğe sahiptir. Cildiniz uygulamadan sonra ipeksi bir görünüme kavuşur.
Benim aldığım Refill.  

https://www.zaoorganicshop.com/




Siz isterseniz bu şekilde satın alabilirsiniz 



Renk skalası geniştir. Bendeki 711 numara

Çizgilere dolmadan ister fondöten gibi ister günlük krem gibi de kullanabilirsiniz yani diğer kullandığınız fondötenler gibi cildinize bir yan etkisi ve zararı bulunmamakta. Resimde dağıtılmamış hali. 
Doğal maddeler yüzdesi: 100% Organik maddeler yüzdesi: minimum % 20 / Cruelty Free. Hayvanlar üzerinde test edilmemekte .İçerikler ve bitmiş ürün hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Nanomateryaller: Ne formül ne de içerik nanomalzemeleri içermektedir. Hayvanlardan Malzemeler: Hayvanlardan malzemeler kullanılmamıştır. Cilt tipleri: En hassas ve akneli ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.
Sizde bu ürünü satın almak ve daha çok bilgiye ulaşmak isterseniz linke tıklamanız yeterli 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

AVEBİLETİŞİM NİVEA

Merhabalar. Sizlere biraz bilgi vermek ve bir süre önce gelen sunumu güzel ve güzel ürünleri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. Önce sunum d...